New Beginning or Continuation?

This blog is both new and continuation of my comicsblog. I am tired of writing only about comics and decided that I need place where I can write about everything I like. The name doesn’t mean anything special, it just sounds good to me. The blog will be bilingual in bulgarian and in english.

Tова е едновременно начало на един чисто нов блог и естествено продължение на един специализиран комикс блог. След като видях, че цял месец не съм писал в блога за комикси окрих, че всъщност не ми харесва да пиша единствено за комикси. Тогава реших да направя и този блог, в който ще пиша за всичко за което искам да пиша :). Името Ewws, Yucks and Blahs и не мога да кажа, че е особено смислено, но на мен ми харесва именно с безсмислието си. За външния вид на блога избрах най-простия (и съответно най-хубавия!) темплейт. Направих хийдъра червен, за да се различава поне малко от хилядите други wordpress блогове със същия темплейт. А! За малко да забравя. Мисля да пиша на английски и български тук, за да може нещата които пиша да са достъпни за повече хора, а кой език е подходящ от английски? Така че ще има постове само на английски, на български с кратък текст на английски (като този) и напълно двуезични.

Какво ще остане от комикс блога? Със сигурност доста неща, примерно ревютата на комиски ще си останат и може би всяка седмица ще пиша по един пост, коментирайски комиксите които са ми направили впечатление през седмицата. Също така ако се появи някоя важна новина ще пиша и за нея… С две думи ще има много неща за комиксите (i’m geek, i know)

Реклами

Един коментар to “New Beginning or Continuation?”

  1. Уеко закъснял пост, но..
    Честит ти блог. Мерси, че избра WordPress и т.н и т.н. Дано имаш доста посещения и постваш разнообразни неща.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google+ photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google+. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: