Comics Review #1

Sensational Spider-Man #31

Определено очаквах този брой с нетърпение особено след края на миналия, в който Хамелеона преструвайки се на Питър отиде при Леля Мей. Новият брой започва с това как истинският Питър отива при старата си съученичка Лиз, а фалшивият при Мей. Арта може да бъде и по-добър, но пък историята е много добре замислена и се появяват много стари познайници на Спайди. Тъй като не искам да спойлвам изненадата, която е доста интересна и не е чак толкова трудно да се досетите каква е. Питър продължава да усеща последиците от грешката си, но в този брой не е е наблегнато на това, за разлика от Amazing Spider-Man. Sensational Spider-Man си остава една от най-силните поредици за паяка излизащи в момента и я препоръчвам и на тези, които не са чели комикси за Спайдър-Мен одавна.

Action Comics #844

От този брой, Action Comics е с нов авторски екип. Като цяло броя ми хареса повече от предишните три, които бяха на под средното ниво. В този брой се появява нов син на Криптон и естествено Супермен го намира и започва да се грижи за него. Нищо чак толкова важно не се случва и очаквам следващия брой историята да се развие в пълния си блясък.

Forgotten Realms – The Crystal Shard #02

Като преглеждах новите комикси за седмицата забелязах този комикс по книгата на Салваторе. И покрай споровете в Артлайн за Салваторе и любопитството ми как изглеждат героите в комикса реших да го прочета. Рисунките са на едно незадоволително ниво. Не мога да кажа, че съм особен почитател на творчеството на Салваторе, но от всички негови книги The Icewind Dale Trilogy ми хареса най-много. А сега за героите. Улфгар и Кати-Бри са направени с типични скандинавски черти, с изключение на тъмно кестенявата коса на Кати Бри (която си е такава и в книгите). Дризт и Бруенор са единтични с образите в книгите. В този брой Бруенор дава адски-мощния-според-книгата чук – Щитозъб и като цяло всичко си е като книгата.
Не съм сигурен дали ще прочета следващия брой, но ако сте фенове на Дризт не го пропускайте!

Реклами

Един коментар to “Comics Review #1”

  1. Определено ще го потърся. Тоест, ще го купя, понеже знам къде го продават. Даже Салваторе го коментира като беше на срещата.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google+ photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google+. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: