Let it snow

Изобщo не учаквах, че като се събудя тази сутрин навън всичко ще е в сняг. Не че е много, но пък е достатъчно, за да направи покривите на сградите бели.Честит първи сняг от мен, знам че в София още вчера валеше ама тук нямаше нищо. Е снега реши да дойде насам. Не съм особено доволен, че е точно днес, когато трябва да ходя и пътувам в повечко, но както и да е. Не съм Storm от X-men, че да променяма времето.

Вчера поиграх малко Civilization 3 и си помислих, че игрите вече на са това което бяха, да поне за мен. Не че им има нещо в игрите, сигурно са и по-добри от тези, които играех навремето. Но ако ме питате коя нова игра съм играл през последната година, няма да мога да ви отговор, защото просто не съм играл никаква игра.

За сметка на това си спомням колко радост ми носеха игрите Age of Empires 1 и 2, StarCraft, Civlization серията, Diablo, Dune 2, Icewind Dale, Baldur’s Gate… Сигурно е от възрастта, не мисля. Сигурно е от компютъра, вярно не мога да играя всички игри, но пък тези игри които би трябвало да ме интересуват мога да ги играя.  Последно играта, която чаках с нетърпение и изиграх с удоволствие май беше WarCraft 3, може да е имало нещо след това, но изглежда няма място в моята памет.  Тогава беше 2002 и чаках играта с нетърпение и когато дойде един приятел с диска в ръка, радостта беше голяма. После следваха стотици часове във WarCraft . И като стана дума за Warcraft, трябва да кажа, че чаках World of Warcraft с нетърпение още щом беше обявена от Blizzard. Но така и не съм играл нито един месец в оригиналния близардски сървър. Нямам желание… или пък трябва да пробвам един месец и тогава да кажа дали ми е харесало. Ще видя.

Друго MMORPG, което искам да пробвам е GoonZu. Видях, че доста хора са писали в блоговете си за тази игра, а във форума на Артлайн има само хубави мнения за играта, i’ll give it a try като имам време. А сега нямам. Чао заминавам за Пловдив : )

Реклами

3 коментара to “Let it snow”

  1. Недей слуша Здрачника. И аз писах в блога си за играта, но омръзва след 4-5 дена. Наистина.. не си заслужава. Не слушай Здрачника!

  2. Опа, съжалявам за двойния постинг. Идеше реч за GoonZu.

  3. Haltomcitysportsregion7224$anchor$basketball Betting,final Four,final Four Betting,final Four Gambling,final Four Sports Book,final Four Sportsbook,march Madness,march Madness Betting,march Madness Gambling,march Madness Sports Book,march Madness Spo…

    Haltomcitysportsregion7224$anchor$basketball Betting,final Four,final Four Betting,final Four Gambling,final Four Sports Book,final Four Sportsbook,march Madness,march Madness Betting,march Madness Gambling,march Madness Sports Book,march Madness Sport…

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google+ photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google+. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: