LOST is back, bitchezz

Точно преди час и нещо гледах премиерния епизод на четвъртия сезон на сериала който задава въпроси и има навика да не отговаря, известен за някой като Изгубени, а за повечето хора като ЛОСT (спестете ми шегата с лостът плийз). И мога да кажа, че съм доволен въпреки че пак имаше от любимите wtf моменти, като например

СПОЙЛЕРИ

Srslylolz

zomgyayyay

Каква ще е ролята на Чарли в тоя сезон, вече знаем че е мъртъв и че Хърли го вижда и че не е сред редовния каст на шоуто, но все пак трябва да знаем защо Хърли го вижда. Също така, колко точно в бъдещето е флашфоуърда на Джак и Кейт от края на трети сезон, щом в миналия епизод брадата на Джак тепърва започва да расте и видимо пие по-малко? Кои са другите трима? О да и кой е умрелия в ковчега, не може да е Хърли защото не ми се мисли по какъв начин трябва да го напъхат в толкова малък ковчег, при положение че пича не е от малките, ако трябва да сме политически коректни. ОК, спирам с въпросите щот има още към хилядо неотговорени. А дали ще се върнат на острова? Кой изобщо е оцелял?

Новия епизод беше добър, но можеше повече за да компенсира един вид няколко-месечното-клонящо-към-година чакане на новите серии. Както се очакваше продължи реално последния двучасов финал на третия сезон и както знаехме от трейлърите хората от хеликоптера не са дошли да спасяват хора. Всъщност са дошли на лов… за хора, образно казано. Джон Лок, за който ще говорим по-късно се оказа прав (или не?) като отдели една група от негови последователи който ще си спасят кожите като се скрият в селото на Другите. Другите, последователи на Джак са решили да чакат ловците от хеликоптера, но все още не знаят че са такива. Вероятно в другия епизод ще видим сцената от трейлъра в която хеликоптера любезно им казва, че са прецакани.

За флашфоуърда, отново не може да се каже много. Пак всичко не е ясно, говорят си с вътрешни термини, които за да разберем трябва да си губим времето в разсъждаване. Как ли пък не, добре че има разни хора с много свободно време, които да ни обясняват всичко. Но мен ме интересува друго, защо завърналите се имат нещо като следостровна депресия? Защото някой ги преследва, или защото част от условието да ги върнат в цивилизацията е да си мълчaт за това което са преживели и видели там. Защо Джак е чак толкова депресиран в края на миналия сезон, дали защото се чувства отговорен за съдбата на останалите, за които ние все още не знаем нищо. Луда работа.

normal_talahassee-cap753.jpg

Джон Лок, е един от най-интересните персонажи в LOST, въпреки че баща му го е пребал тотално той не може да го убие. Всъщност той не може да убие никой, така че имайте това в предвид ако някога ви заплашва с познатото „I’ll shoot you“. Няма да го направи. Интересно е как Лок се е променил на острова, на него острова му влиае положително. Първо, острова му дава крака за да ходи. Второ острова му дава живот. Трето, острова му изпълнява всичките желания за живота (нали си спомняте че искаше приключения). На острова Лок се чувства специален и изглежда Острова (да приемем, че наистина може да прави неща) е виновен за това. За това действията да попречи на намирането на острова са много логични, особено след като чу от Джейкъб „Help Me“ и раната му от куршума на Бен се излекува.. магически. Но в момента въобще нямам идея каква ще е съдбата му. Очаквам да остане на острова, но при сценаристи като тези на Lost е трудно да се предположи със сигурност.

Дано лудите писатели решат да ни дадат повече информация около мистерийте на острова и за онази статуя, защото вече имаме солидно количество информация за героите, време е да разберем нещо и за острова, както и от къде са дошли местните и кой по-дяволите е Джейкъб. Damn Television >_<

Реклами

3 коментара to “LOST is back, bitchezz”

  1. i hate myself i want to die….

    гадни комунисти!!11

  2. mahnete go toq LOST mi vzemete se svalete seriite na noviq serial KOPACH

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google+ photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google+. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: