Самолет гони Сет Роугън. Чарлийз Терон набира M (или У може би) за Убийство.

(снимките изглеждат фракано, препоръчва се кликането върху тях)

След това заглавие предполагам сте си помислили, че Ewws се е превърнал в нещо средно между твърде-шарено женско списание, госип блог тип пеерас хилтън и произволен български всекидневник/новинарски сайт писан от роботи. Е не, не е така! Въпреки, че в следващите редове ще разглеждам снимки от Vanity Fair… Но като оправдание ще кажа, че става въпрос за нещо-свързано-с-Хичкок, което предполагам трябва да ви развълнува поне малко. Ако не, чао.


Тази снимка е станала отлично! Кадъра е от филмa North by Northwest, като във филма ролята изпълнява Кари Грант, а в „римейка“ е нашто момче Сет Роугън. Тук имам леки съмнения, че Сет Роугън е сниман на зелен екран и след това по дигитален начин е сложен фона. Не ми се струва реално да го направят по олд-скул начина с истинския самолет.


Чарлийз Терон е една от любимите ми актриси. Може би помните малката и роля в Arrested Development (хм, тук трябва да предупредя че който не е гледал Arrested Development трябва да го гледа МИНИМУМ един път! Тези които не го харесват, да се застрелят.) на умствено изостаналата с много хардкор arrested development състояние. Тук трябва да вметна, че сега като проверих профила и в imdb видях, че ще участва във филма (първия филм) на Браян Бендис, Jinx. Звучи яко, запознатите с работата на Бендис ще разберат. Снимката, дойде и нейния ред в излишно дългия коментар, просто вони на Хичкок, но в по-нов и донякъде дигитален вид. Ако сега майстора беше жив сигурно филмите му щяха да изглеждат по подобен начин.

Останалите т.е всички снимки с оригиналните, много по-информативни коментари на Vanity Fair са тук. Има много класики на Хичкок (Vertigo, Rear Window, Strangers in a Train и т.н) Струва си да се види.

Реклами

Един коментар to “Самолет гони Сет Роугън. Чарлийз Терон набира M (или У може би) за Убийство.”

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google+ photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google+. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: